(De voordelen van) Privéles

Geniet van persoonlijke aandacht.

Groepslessen kunnen je helpen om je state of mind en/of je fysieke gestel te verbeteren. Echter ieder persoon is anders en dus heeft iedereen andere wensen en behoeften. Tijdens een groepsles zul je de aandacht moeten delen met de rest van de groep. Daarnaast kan een groepsles een flinke drempel zijn waar je moeite mee hebt om overheen te komen. Al met al heeft deze vorm van Yoga dus mogelijk een averechts effect. Mede hierom geloof ik in het geven van privé yogalessen!

Yoga werd traditioneel 1 op 1 gegeven, van leraar tot student. Privéles biedt hierdoor op maat gesneden lessen welke aansluiten bij jouw unieke situatie. Het biedt comfort en de mogelijkheid je persoonlijke aandacht te geven. Tijdens de privéles kan ik, als personal coach, tijd investeren om je fysieke en mentale staat beter te begrijpen. Ook ben je meer flexibel qua tijden. Wij maken immers 1 op 1 een afspraak wanneer jij je lessen wilt doen. Ook zijn we niet aan 1 plek gebonden. We kunnen de yogales in mijn studio doen of in je eigen omgeving, als je hier de voorkeur aan geeft. En als het lekker weer is kunnen we ook lekker naar buiten. Alles afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft.

Ik  geef les in Haarlem en omgeving. De lessen duren gemiddeld 65 minuten en bestaan vooral uit het uitwisselen van gedachten en het doen van oefeningen. Dit alles met 1 belangrijke uitgangspositie: Het gaat om jou!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs voor een proefles.

Ben je nog niet overtuigd? Dan hier nog even ALLE voordelen van Privé yogales op een rijtje.

  1. Drempelverlagend. Minder last van stres of intimidatie die je kunt ervaren bij grote groepslessen. 
  2. Flexibel. We kunnen de lessen plannen op tijden wanneer het jou het beste schikt. Lessen kunnen bij mij of bij jou worden gedaan.
  3. Op maat gesneden. Heb je speciale mentale of fysieke doelstellingen in je leven? Privélessen bieden de mogelijkheid deze samen te realiseren. Mijn lessen gaan over jou, dus we kijken samen naar wat het beste voor jou is en hier stemmen we vervolgens de lessen op af.
  4. Persoonlijk aandacht & begeleiding. Ik zal je, als personal coach, adviseren welke vorm van Yoga het beste bij jou past en je hierin begeleiden.
  5. De volgende stap. Volg je al enige tijd groepslessen? Dan kan de overstap naar privé yogalessen je helpen door te groeien naar een volgend stadium.

Ben je benieuwd geraakt naar hoe een les er aan toegaat? Neem dan contact met me op voor een gratis proefles! Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en prijzen? Kijk dan hier.