Over mij

Als ik naar mijzelf kijk dan zie ik in eerste instantie een moeder van een prachtige zoon, daarnaast een persoon die ervoor heeft gekozen om een manier van leven na te streven, namelijk Yoga. Deze levensstijl sluit goed aan bij mijn genoten opleiding Psychologie.

Ik heb over de hele wereld gereisd en ben nu neergestreken in Haarlem. Overal waar ik ben geweest heb ik geprobeerd te volgen hoe mensen tegen Yoga aankijken en hoe zij het in praktijk uitoefenen. Tijdens mijn reizen heb ik geleerd dat het zijn van een Yoga lerares betekent dat ik mijn hele leven moet leren. 

Het mooiste van Yoga vind ik het delen van mijn kennis en wijsheid met anderen en vice versa van hen te leren. 

Ik geloof in privélessen, niet alleen vanwege het comfort en de persoonlijke aandacht welke privélessen bieden, maar ook de mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen. Op deze manier kan ik tijd investeren om je fysieke- en mentale staat beter te begrijpen.Mijn manier van lesgeven is dan ook niet kijken naar wat ik wil, maar begrijpen wat JIJ nodig hebt. Ik kan als geen ander bevestigen dat Yoga een perfecte manier is om jezelf te leren kennen en je plek op deze wereld te vinden. Ik help je graag te laten zien hoe je dit kunt bereiken.   

Wil je meer weten over mijn Yoga Privelessen in Haarlem of wil je een Gratis Proefles proberen? Neem dan contact met me op. 

X Karolina